O nama

Ko smo mi i čime se bavimo?

Afifa doo je preduzeće proisteklo iz potrebe za proširenjem asortimana usluga koje dugi niz godina svojim klijentima pruža SUZUKI SERVIS.

SUZUKI SERVIS je auto-servis za popravku i održavanje vozila svih marki i tipova , uža specijalnost su Suzuki vozila. Prisutni smo na tržištu već dugi niz godina, od osnivanja 1990.god. Medju svoje klijente ubrajali smo velike kompanije i drzavne institucije kao što je MUP Srbije, SUP Beograd, JNA, CIP, Dunav osiguranje…U svom dugogodišnjem poslovanju možemo se pohvaliti sa 5000 registrovanih klijenata.

Nisu zanemarljive naše organizacija i učestovanje i na sportskim takmičenjima u auto-trkama pod imenom Automobilski sportski klub Suzuki.

Smatramo da naše znanje i iskustvo kao i povoljnosti koje smo pripremili za nove I stare klijente, može da bude intresantno i korisno kako za servisiranje vozila, tako i za nabavku rezervnih delova, U tom cilju mi ćemo garantovati visok kvalitet usluge, pažnju u radu, kao i povoljne cene.

Prepoznajući potrebe nasih klijenata otvorili smo liniju za tehnički pregled i odeljenje za registraciju vozila, obavezno i kasko osiguranje i šalter za uplatu taksi.

Aktivno prateći tehnološke inovacije i neprestano tragajući za najpogodnijim rešenjima, stvaramo nove vizije na zajedničko zadovoljstvo naših saradnika, kupaca i našeg kolektiva.

U nadi da ćete nam pokloniti poverenje.

S poštovanjem,

Abu Sabiah Mousa