Tehnički pregled

Tehnički pregled je obavezan za sva vozila pre registracije. Tehničkim pregledom se utvrđuje da li je vozilo tehnički ispravno da bi moglo da se uključi u saobraćaj i da li ispunjava sve potrebne propise.

Vrste tehničkih pregleda:

  • Redovni: Na godinu dana i na šest meseci, ukoliko je vozilo starije od 15 godina. Vozači koji poseduju novo vozilo redovan tehnički pregled obavljaju nakon dve godine.
  • Vanredni: Nakon popravke vozila oštećenih u nezgodi ili zbog tehničke neispravnosti.
  • Kontrolni: Na osnovu naloga nadležnog organa.

Redovni godišnji tehnički pregled se može obaviti najranije 30 dana pre isteka važenja registracije, odnosno datuma na registracionoj nalepnici.

Redovni šestomesečni tehnički pregled morate obaviti pre isteka roka od šest meseci od dana početka važenja saobraćajne dozvole, odnosno registracione nalepnice. Možete ga obaviti najranije 15 dana pre isteka napred navedenog roka.

Servis vozila

Naša velika prednost u odnosu na ostale tehničke preglede je naš servis. Ukoliko na vozilu postoji neki kvar, odmah možemo rešiti u našem servisu. Što znači da ne morate tražiti drugog majstora, čekati na termin za čak i sitne popravke i gubiti dane i nedelje kako bi svoje vozilo doveli u ispravno stanje za prolazak na tehničkom pregledu.

Popravku svih nedostataka zbog kojih je vozilo vraćeno morate izvršiti u roku od 7 dana. U tom periodu ponovni tehnički pregled je besplatan. Ako zakasnite, nakon 7 radnih dana moraćete ponovo da platite pregled.

Ukoliko ipak želite da budete sigurni da će vaše vozilo proći, kod nas možete obaviti besplatan predpregled pre vašeg termina kako bi izbegli da vaše vozilo ne prodje tehnički pregled.

Tehnički pregled traje obaveznih 40 minuta. U praksi tehnički pregled za putničko vozilo traje 30-40 minuta u proseku.

Kontrolor na tehničkom pregledu ne može započeti vršenje tehničkog pregleda narednog vozila pre isteka minimalnog vremena potrebnog za vršenje tehničkog pregleda.

Saznaj koja vozila su oslobođena tehničkog pregleda

Potrebna dokumenta za tehnički pregled i registraciju vozila

Tehnički pregled AFIFA vam nudi mogućnost da obavite tehnički pregled i registraciju vozila uz uplatu taksi na jednom mestu bez odlaska u MUP, uz  fleksibilne opcije plaćanja, uključujući plaćanje na rate: čekovima građana, platnim karticama (do 6 mesečnih rata) ili putem administrativne zabrane (do 12 mesečnih rata).

Zakažite vaš termin za tehnički pregled putem sledećih br. telefona:

011 3977884, 011 3970544, 063205837 ili online zakazivanjem.

za vlasnike svih tipova vozila marke SUZUKI pripremili smo izuzetne pogodnosti.